October 29, 2007

nu va mai vreau!

Da, m-am dat jos inaintea destinatiei. Nu mi s-a facut rau, n-am uitat nimic si n-am vazut pe nimeni cunoscut in statie. Aveam castile in urechi si ascultam muzica.
Ei insa n-au fost de acord. Nu mi-au dat voie sa am un drum placut spre casa. Nu mi-a venit sa cred. Volumul dat la maxim care imi agita timpanul, a fost acoperit! Am crezut ca mi se pare. Manelele ce rasunau in acel prim vagon al metroului erau totusi prea mult. Unul dintre ei s-a asezat langa mine, nu inainte de a ma calca pe picior dezechilibrandu-se putin dar fara nicio intentie de a-si cere scuze. M-au inconjurat. Cei doi din fata mea aveau o pozitie deloc decenta, emanand un miros deloc floral, atarnati in dizgratie de barele din vagon. Priviri dispretuitoare aruncate tuturor celor din jur si acompaniate de glasuri inculte si ragusite. Nu mai auzeam absolut nimic in casti..

Nu stiu de pe ce strand ati venit, dar m-ati deranjat domnilor. Si nu este pentru prima data. Va rog sa va revizuiti comportamentul cat mai repede cu putinta. Multumesc!

1 comment:

GREEN FAIRY said...

I have only one thing to say... buy a car!!!!! nu mai e deloc combinatie sa mergi cu mijloacele de transport in comun... cu nervii mancati in metrou/tramvai/autobuz, etc.intr-o zi..mai mergi o sapt cu masina...trust me...macar acolo stii ca nu ai cum sa nu-ti mai auzi muzica... :)