October 8, 2007

plutonier sef


Sper ca nimeni nu s-a indoit de existenta ursitoarelor. Poate nu va mai aduceti aminte, dar ele au fost acolo cand voi abia va faceati aparitia. De obicei vin mai multe, fiecare harazind parti din destinul "ne-" sau "prea-" fericitului.
Eu m-am nascut la 16.45, dupa spusele alor mei. O ora perfecta pentru somnul de dupa-amiaza, astfel ca la mine n-au venit. Am primit prin posta un set cu accesorii de politist, de jucarie si cateva instructiuni de folosire:
"Sebastian, asa te cheama nu? Ne pare rau ca n-am ajuns la timp dar am fost retinute cu niste treburi ce nu suportau amanare (nu le port pica, le inteleg perfect). Ti-am trimis astfel cea mai performanta unealta de manuire a viitorului: Setul ESCORT. Sa nu te lasi pacalit de aparente, e mult mai puternic decat pare. Ai acolo un Magnum sarcastic de calibru mare, un baston grosolan, catuse incapatanate, un cutit de vanatoare cu lama timida, o busola aiurita, grenade pe baza de gafe, ochelari somnolenti, o statie simpla de emisie-receptie a frumosului (unele canale sunt codate, e un model vechi), cardul de identificare de prieteni si insigna speciala de unicitate. Speram ca incet incet te vei obisnui cu ele. Sunt inca in faza beta asa ca niste feedback peste cativa ani ne-ar fi de mare folos.
Sa ai o viata frumoasa!"

Am inteles, sa traiti! Feedback n-am trimis, adresa mazgalita pe ambalaj fiind inexistenta. Am insa o banuiala ca ursitoarele mele sunt chinezoaice, asa scria pe cutia setului..

No comments: