October 23, 2007

kick off

Deschid aceleasi siteuri in fiecare zi, citesc aceleasi stiri, ascult aceeasi muzica, mananc aceeasi mancare, beau aceeasi apa, vorbesc aceleasi lucruri cu aceiasi oameni. Monoton. Si totusi refuz sa ma transorm intr-un ciclu.

'Carora dintre voi va place job-ul pe care il aveti?'. Ma uit in jur la fel de curios ca si profesorul. Dintr-o clasa de 20 de oameni ai muncii, doar o fata ridica mana. E invatatoare. Cu 3 ani mai mare ca mine. Ma bucur pentru ea. Un zambet sarcastic se fixeaza pe fata profesorului, se uita pe rand la cei ce mai devreme au ridicat mana cand au fost intrebati daca muncesc. 'Nu-i nimic, aveti tot timpul inainte'. 'Eu am vrut sa ma fac fotbalist..' Nu m-a intrebat personal, dar am vrut sa gandesc cu voce tare. Si acum ce, domnule profesor? Ce fac cu tot timpul ala de se intrezareste? FIFA, Hattrick, Champions League? Da, asta fac zilnic. Altceva? Bani! Destui cat sa cumpar un club si sa implinesc visul meu, altora. Asta e singura mea legatura cu 'Facultatea de Administratie, sectia Administrarea Afacerilor' la care dumneavoastra profesati in fata unui auditoriu plictisit.

Pana atunci insa, 10 minute pentru un post pe blog, alte cateva pentru niste discutii seci pe mess, 2-3 mailuri, the usual.. Macar e marti, exista un looking forward to.

3 comments:

adinutz micutz pufos..ninge peste tine said...

bine macar ca stii ce vroiai sa te faci :) cand eram mica aveam impresia ca "preoteasa" e un dream job, apoi doctorita, actrita si ah, da, sa nu uitam ca am lucrat 6 luni ca PR si mi-am dat seama ca nu sunt cut up 4 it ... am vrut multe si niciuna de fapt :( inca ma gandesc :P

adinutz micutz pufos..ninge peste tine said...

bine macar ca stii ce ai fi vrut sa fii :) cand eram mica, mi se parea ca "preoteasa" tre' sa fie super job, apoi doctorita, actrita si sa nu uitam my latest passion de anul trecut cand am lucrat 6 luni ca PR si nici asta nu mi-a suras. Am vrut multe si niciuna :( inca mai caut :P

adinutz micutz pufos..ninge peste tine said...

sorry pt 2 comentarii, sunt in polonia ... nu inteleg ce scrie pe-aici, credeam ca nu a mers si am mai scris o data :)