July 23, 2008

SS game

Ieri a cam plouat. Mai exact a fost furtuna. Si evident ca mi-am luat adio de la netul d-acasa pentru cateva zile. A fost exact ce aveam nevoie.
Ma gandeam acum ceva vreme cat de mult ma tot cufund in prostie. Sunt dependent de net, de jocuri, de distractie, de petreceri, de bautura, ma depravez continuu. Recunosc, nu rezist tentatiei placerii.
Aseara insa, stand cu picioarele pe geam, cu scaunul pe spate si talpile in adierea rece a vantului, am avut o revelatie. Poate fi usor tag-uita cu gay, sociopat sau pur si simplu tampita. Mie insa mi-a placut la nebunie(nu mox, nu sunt gay ;p).
Am creat un joc. Un joc care ma va duce basicurile societiii moderne. pentru o saptamana voi renunta la: mobil, mail, messenger, bautura si jocuri. In aceasta saptamana voi urma cursul normal al vietii, excluzand comunicarea contemporana. Voi iesi in oras total random, neplanuind nicio intalnire. Voi relata tot ce se intampla numai pe blog, oprind insa comentariile. Apreciez daca nu ati recurge la telefonul fix, pe care foarte probabil ca-l voi folosi in situatii extreme.

Astfel incepand de lunea viitoare, 28 iulie, ma inscriu in Silenzio Stampa Game.

2 comments:

Anonymous said...

ai innebunit de tot..

Anonymous said...

haha oh wow. ce gay.