March 15, 2013

kick off

Rezultatul de pe teren propriu a arătat că există potențial. După o primă parte în care tatonarea a fost pe cât se poate de evidentă, a urmat un joc deschis. Au fost destule momente în care huiduielile de pe margine au încercat să abată combatanții de la o prestație ce avea toate ingredientele să fie una spectaculoasă și din fericire efectul lor nu a fost unul negativ. Ba dimpotrivă. Încâncenare, pasiune, suspans, explozie, spectalol, a avut de toate.

Returul avea să se anunțe unul de foc. Deplasarea trebuia să arate că se poate, că victoria este la îndemână. Moralul era la cote înalte, nu exista loc de dezamăgiri. Era momentul ca lunile întregi de pregătire intensă, de nesomn să-și spună cuvântul. Deja se cunoșteau bine, s-au studiat, își știau punctele forte, intrau în joc cu un singur gând în suflet: victoria. Ea era singura care le putea asigura liniștea pentru ce avea să urmeze. Eșecul nu era luat în discuție, se va da totul pe teren, cu sau fără aplauze.

Sunt în sfârșit gata, în așteptarea fluierului de start. Se privesc în ochi, admirativ, combativ, își urează succes și pornesc în aventura lumii lor. Acum știu că rezultatul final le va marca cariera.  

No comments: