December 18, 2012

l.f.t.

Susțin fără încetare o teorie care îmi spune că ajung la imunitate atunci când viitorul mă așteaptă cu o dorință. În ciuda aparențelor, de data asta chiar nu bat câmpii. Adrenalina și nerăbdarea fac întotdeauna un melanj menit să ridice pragurile limitate. Da, sunt într-o continuă căutare de "looking forward to"-uri.  

Extrapolez și îndrăznesc să spun că asta e calea unei vieți pe care tot mai mulți ar trebui să o urmeze. Într-o luptă continuă cu timpul, cu nemulțumirile zilnice, cu lumea din plan apropiat, cu filmele unor minți obosite, l.f.t.-ul are menirea să dea aripi, zâmbete și acea doză de optimism care îți dă senzația că mersul pe apă nu e tocmai un ideal de neatins. 

Ce se întâmplă atunci când rămâi în pană de l.f.t.-uri? Opțiunile sunt destul de limitate. Fie începi noi căutări, fie îți pui imaginația la lucru și animi iluziile recentului. Dacă niciuna dintre variante nu prezintă interes, o stare de hibernare, o carapace fără intrare și un refugiu anti-alintare par a fi soluțiile cele mai la îndemână. Asta doar până când c(in)eva alege să arunce în aer ceva în apropierea-ți. Looking forward to see what just happened, right?

No comments: