July 30, 2007

nu te uita

Ce-a fost a fost, mergem inainte! Asta facem mereu. Nu punem pret pe amintiri. De ce vrem sa treaca totul mai repede si mai usor? Mi-aduc aminte de vremurile din scoala, cand vroiam sa cresc, sa fiu mare si intelept, sa fac bani si sa nu ascult de nimeni. Ii invidiam pe celebrii Feti Frumosi ce cresteau intr-o zi cat altii in 10. Nu stiam ce-mi doresc! Era o greseala.. UNDO UNDO Nu merge..
Sunt momente cand iti aduci aminte o intamplare, o melodie, o culoare, un sunet. Te cutremura. Nu le-ai uitat, le ai cu tine, dar sunt asa vechi, asa prafuite. Vreau sa le recuperez, sa ma duc la anticariat si sa le cumpar, sa le aduc acasa, sa le lustruiesc si sa ma uit la ele. Le vreau pe toate. Sunt inca ale mele, puteti sa le intrebati. Numai ca nu stiu unde le-am pus. Nu sunt nici la anticariat. Poate mi le-a cumparat un necunoscut. Sau poate un cunoscut, un prieten si mi le va aduce inapoi, imi va face o surpriza. Te astept prietene, am si eu o surpriza. Tot de la anticariat, vrei sa facem schimb? S-ar putea sa o ai si tu, poate o avem dublura, ca la surprizele de la guma Turbo. Cei de la Nike mi-au adus amintirea asta.

Flori, fete si baieti, TEC, Pisicile Aristocrate, Nils Holgerson, la furat, v-ati ascunselea

Adu-ti aminte de tine!

1 comment:

GREEN FAIRY said...

excursii la munte, petreceri la cineva acasa unde mama sarbatoritului ne facea sandwich-uri micute,si dansam in cerc, bataile cu bulgari de zapada din curtea scolii,petrecerile in pijamale, cand nu era atat de complex sa fii prieten cu cineva... era de ajuns sa bateti mingea impreuna in spatele blocului...
amintirile sunt frumoase,si imi iubesc prietenii care mi le mai inapoiaza de la anticariat...si face schimb de ele.
e frumos! :)