September 14, 2009

bah, viața e frumoasă!

Avem în titlu concluzia mea, după 24 și ceva de ani de viață. Nu exagerez când spun că cel mai intens moment pe care l-am trăit a fost să mă nasc. Sunt absolut convins că strigam de bucurie când primul val de lumină mi-a pălmuit pentru prima oară irișii albaștri. Sunt totodată curios dacă e oare prima dată când observ cât de bine e să trăiești, cât de plăcut e să zâmbești și cât de interesant e să gândești? Autiștii de pretutindeni știu despre ce vorbesc și sunt convins că și autiștii de voi înțelegeți.
Încerc să mă adun și să scriu despre ceva concret, dar sunt atât de multe.. De la succese la decepții, la însurători, la amiciții, la soare, prin vânt, jocuri, muzică, cărți, plimbări, amintiri, planuri, surprize, tristeți, lumini și culori, totul se adună în jur și ne oferă tot ce poate mai frumos și mai trăibil posibil.
Nu sunt high, nu sunt îndrăgostit, nici măcar optimist, dar trăiesc cu convingerea că viața este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Să ne trăim bine!

2 comments:

Unknown said...

Sa traiesti bine....se pare ca destinul atunci cand a hotarat sa sosesti in mai ti-a si transmis esenta datului tau ...MAI..SI MAI...SI MAI...MEREU MAI...



Apropo..scri minunat..si scrie ...SI MAI

half_a_star said...

ma intreb daca acum, dupa aproape juma de an, mai gandesti la fel! dar, eu sper ca da! iar daca optimist nu esti, in momentul in care pui un astfel de titlu si un "convins" interior, atunci cum esti?!
da, viata e frumoasa, si ar trebui sa ne trezim zilnic cu aceasta afirmatie! si ar trebui sa fim multumiti pt orice lucru si intamplare minora din viata noastra!

multumesc!